ПЕРСОНАЛ - Тренд Центар

 • Објавен пред 11 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 21.11.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Тренд - Центар, има потреба од повеќе персонал во следниве сектори:

 

 • Кујна,
  • Помошник готвач,
  • Садопер,
 • Шанкер,
 • Келнер (сала.)

со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски ).

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со работно искуство.

 

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Редовни месечни примања.

 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: ristevski.saso@yahoo.com со задолжителна назнака ” Позиција за која аплицирате".

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

 

Лице за контакт: Сашо Ристевски, контакт телефон: 071/368-846

КЛИКНИ