БАРМЕНИ / КОНОБАРИ

Бармени /

Конобари,

Party Bar Subway е во потрага по  лојални и вредни лица, особено искусни во своето поле на работа, со пријатен дух, впечатлива насмевка и знаење. 

Доколку сте тоа вие, , тогаш ве мотивираме да го доставите вашето резиме на емаил: partybarsubway@gmail.com, со ваша фотографија (најдоцна до 22.ри септември).  

Не ја пропуштајте приликата да станете дел од екипата која заедно ќе го возобнови дамнешниот урбан мит на Subway во Скопје…Набрзо, PARTY BAR SUBWAY повторно ќе се роди!

КЛИКНИ