Административен работник

  • Објавен пред една недела
  • Импулс Недвижности
  • Активен до 22.10.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Агенција за недвижности  Импулс постои повеќе од 25 години и успешно работи на пазарот со недвижен имот. Долгогодишното наше искуство како консултанти во областа на недвижноста, советување и посредување при купопродажба и изнајмување на недвижен имот, не прави лидери во областа во која работиме. Доказ за тоа е големиот број на лојални клиенти кои во нас препознаа сигурен партнер за соработка, што придонесува за зголемен обем на работа.

За таа цел,

Импулс агенција за недвижности има потреба од eдно лице за извршување на АДМИНИСТРАТИВНА работа (со или без работно искуство) со полно работно време и фиксна плата.

Потребни квалификации:

  • Солидни комуникациски и организациски вештини
  • Познавање на англиски јазик, Office пакет и интернет
  • Со или без работно искуство

Дополнително, потребно е бараното лице да е самоиницијативно со позитивен став спрема работата и животот.

Доколку сакате да работите динамична работа и во тим со позитивна работна атмосфера, Вашето CV испратете го на:

[најави се за да го видиш е-маилот]

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на избор.