Градежен Инженер

Плата од 55.000 ден.

За компанијата: Од своето основање во 1993 година, бирото за дизајн и инженерство „ИВАНОВ инженеринг“ работеше на низа важни објекти во рамките на својата деловна гранка - архитектонски дизајн и конструкција на згради.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Иванов Инженеринг е во потрага по ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР да се приклучи во нашиот тим во Скопје

  • Mин. 5 години Работно искуство во проектирање на високоградба (+ од 5 години работно искуство ќе се смета за предност)

Доколку сакате да бидете дел од нашиот креативен тим доставете ни го вашето CV и портфолио на следниот e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака оглас за градежен инженер најдоцна до 31.12.2023 год.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »