Толлакс МАГАЦИОНЕР

  • Објавен пред 4 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 21.11.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Толлакс ДОО Скопје отвара оглас за ново работно место

МАГАЦИОНЕР

Работни задачи

Прием и издавање на роба

Припрема на роба

Локација: Maџари

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:
испратете CV на meil: tollaks@yahoo.com, со назнака магационер ТОЛЛАКС
контактирајте не телефонски 070 220 882  до 17часот

 

КЛИКНИ