Медиа планер

Знаеш што е CPP, CPS, CPM? Ако добро ја владееш оваа терминологија или ако сакаш да ја научиш ти си човекот за нас.

 

Дали си сениор што сака да напредува или јуниор што сака да учи во динамична средина, испрати ја својата апликација со биографија на [email protected] до 11.06.2021