Мрежен Инжињер

 • Објавен пред една недела
 • СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ
 • Активен до 02.12.2020
 • Позиција: Електроника и телекомуникации
 • Локација: Скопје

Активни огласи од СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ:

Office Assistant

Регионалниот телекомуникациски оператор СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ Скопје за своите потреби распишува:

Оглас за прием на работно место: Мрежен инжињер за телекомуникациски мрежи

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование, завршен 6 или 7 степен технички факултет се смета за предност
 • Минимум  2 или повеќе години работно искуство како инженер за телекомуникациски мрежи
 • Познавање на IP мрежи, конфигурација на мрежна опрема Cisco свичеви и рутери. 
 • Cisco CCNA задолжително
 • Задолжителна Возачка дозвола Б категорија
 • Самоиницијативна, Лојална, доверлива и мотивирана личност.

Нудиме:

 • Работа во меѓународна компанија
 • Можност за напредување во струката
 • Реална и фер надокнада

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју. Испрaтете email на info@softnet.mk.

КЛИКНИ