Администратор за поддршка на продажба

За компанијата: Осигурително брокерско друштво Полиса Плус АД Скопје е основано на 22.06.2011 година. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ОБД Полиса Плус АД:

Осигурителен Брокер

Осигурително брокерско друштво ПОЛИСА ПЛУС АД Скопје oбјавува оглас за вработување:

Администратор за поддршка на продажба

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Изразени организациски и комуникациски способности 
  • Одлично познавање на работа со MS Office (Word, Excel, Power Point) 

Опис на работата:

  • Техничка и логистичка поддршка на продажната мрежа
  • Комуникација со постоечки и потенцијални клиенти 

Кандидатите во своите пријави да вклучат:

  • CV

Вашите апликации испратете ги најдоцна до 30.11.2023 година на следната адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »