ПОМОШНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО

  • Објавен пред 5 месеци
  • Џо - Ко - Ко Дооел
  • Активен до 16.03.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

 

Сметководствено биро ЏО-КО-КО ДООЕЛ има потреба од административен работник.

Потребни квалификации:  - ВСС или ССС од соодветната област; - Работно искуство не е задолжително.

Вашето CV испратете го на mail: martin@dzokoko.com.mk

КЛИКНИ