Администратор - Прилеп

 • Објавен пред 5 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 16.07.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Мотиви, во името на свој клиент објавува оглас за:

Администратор - Прилеп

Задачи:

 • Припрема на документи за учество на јавните набавки,
 • Административно работење, фактурирање и архивирање,
 • Истражување на пазарот за потребите на компанијата.

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно или високо образование,
 • Минимум 2-годишно претходно работно искуство,
 • Лојална, точна, дисциплинирана, креативна, комуникативна и посветена личност,
 • Познавање на англиски,
 • Познавање на Word, Excel и Outlook.

 

Наша понуда:

 • Редовни примања,
 • Пријатна работна атмосфера,
 • Можност за напредување.

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на: skilaveles@gmail.com

КЛИКНИ