Машински инженер

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Приватна Агенција за Вработување МОТИВИ за својoт клиент, компанија со многу годишно искуство која  нуди сервисирање, одржување на уреди за климатизација и  опрема за вентилација бара: Машински инженер 

       Услови на кандидатите:

 • Завршен Машински Факултет - насока Термотехника ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство не е предуслов, но ќе се смета за предност
 • Доколку кандидатот поседува овластување Б или А ќе се смета за предност
 • Познавање програми за 2Д и 3Д цртање – “Autocad MEP” и слични
 • Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word” и други
 • Солидно познавање англиски или германски јазик
 • Возачка дозвола Б категорија

Да поседува вештини за комуникација, позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и одговорност кон работата за следниве работни задачи:

 • Фреквентна и континуирана комуникација со купувачи и водење записи
 • Исполнување месечни и годишни планови за продажба
 • Достапност кон претпоставените и купувачите во секое време
 • Изработка на решенија, избор на опрема и креирање понуди спрема купувачи во најкратко време
 • Одговорен и посветен однос кон работата, спремност за завршување на задачите во краток временски рок, во смени и во различни денови од неделата
 • Комплетирање документација за проекти, опрема и производи согласно со барани прописи и технички стандарди
 • Организација и архивирање документација за тековната работа
 • Изработка на извештаи, маркетиншки материјали, кампањи за продажба
 • Примена и реализација на современи решенија и технологии

      На вработените им нудиме:

 • Редовни месечни примања
 • Работа во прва смена и исплата на прекувремени часови согласно плановите за работа
 • Работа во фабрика, климатизиран објект
 • Можност за обука, стекнување нови знаења и нови работни задачи
 • Дефинирани дати за годишен одмор
 • Награди за посветено извршување на работните задачи
 • Исплата на регрес за годишен одмор согласно со условите за стекнување
 • Можност за остварување новогодишен или друг надоместок

Услови за работа:

 Се работи 1 смена од 08.00-16.00 часот
ПЛАТА: почетник 25.000 денари, средно искусен 32.000 денари, искусен од 40-50.000 денари.

Вашата биографија испратете ја на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака: Машински инженер - смер термотехника со овластување

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.