Администратор

  • Објавен пред 2 недели
  • MOSS
  • Активен до 17.07.2024
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.moss.mk
  • Facebook: moss home center
  • Instagram: moss home center

(преземи го огласот како слика)

МОСС е компанија со специјализирана продавница за продажба на разновидни артикли за домаќинство почнувајки од кујна, декор, бања, градина и се за дома. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »