FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Возач на камион за домашен транспорт

 • Објавен пред една недела
 • ДПТУ БРАКО - ВЕЛЕС
 • Активен до 26.03.2019
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Велес

Активни огласи од ДПТУ БРАКО - ВЕЛЕС:

Отворени работни места - Машински инженер во производство

ДПТУ Брако ДОО од Велес има потреба од работници за следниве работни места

Возач на камион за домашен транспорт

Опис на работата:

 • Прием на налог и документи за транспорт;
 • Организирање на творењето и истоварувањето на производи;
 • Водење грижа за исправност на возилото.

Потребни квалификации:

 • Возачка дозвола – Ц категорија;
 • Дигитална возачка картичка (тахо-картичка)
 • Искуство во транспорт.

 

Сите заинтересирани своето CV (кратка биографија) можат да ги испратат на следната електроснска адреса hr@brako.com.mk , или да ги остават на капијата на БРАКО, ул. Раштански пат бр.2, Велес

Прашања и повеќе информации на тел. 043 551 107.

КЛИКНИ