Организациско-административен Координатор

 • Објавен пред еден месец
 • ЕУРОЕДИЛ ХОЛДИНГ
 • Активен до 29.06.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Организациско-административен КООРДИНАТОР

Компетенции:

 • Високо образование (Економски факултет);
 • Со работно искуство 5 (пет) години ;
 • Познавање на Англиски јазик;
 • Компјутерски вештини
 • Поседување возачка дозвола Б категорија.

Потребни способности:

 • Способност за водење на тим;
 • Одговорност и лидерство;
 • Тимска работа и кооперативност;
 • Одлични аналитички, комуникациски и организациски способности;
 • Посветеност, мотивираност, иницијативност;
 • Решавање на проблеми

Ние нудиме: 

 • Стабилност и можност за развивање;
 • Градење на успешна кариера;
 • Одлични услови за работа

Како да се аплицира:

Заинтересираните кандидати треба да ги достават своите апликации на  [email protected]

Лице за контакт: Снежана Ристова -Трифуноска

телефон : 070 931 423