Се бара кувар

  • Објавен пред 3 месеци
  • Ресторан Кеј
  • Активен до 17.05.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Ресторан Кеј:

Се бара келнер

Се бара кувар во ресторан на неопределено време со работно искуство. Плата-32 000.

Контакт телефон-070233103

КЛИКНИ