Машински инженер – продажба на опрема за климатизација

(преземи го огласот како PDF)

Машински инженер – продажба на опрема за климатизација

Фасилити Менаџмент Сервицес Дооел - Скопје, компанија која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид.

Поради проширување на дејноста Фасилити Менаџмент Сервицес објавува оглас за вработување на:
Машински инженер – продажба на опрема за климатизација

Обврски и одговорности:

 • Креирање и имплементација на стратегии за ширење на продажната мрежа
 • Организирање, координирање и водење на продажните активности
 • Организирање и водење на состаноци и презентации
 • Воспоставување и одржување на добри односи со клиентите
 • Изработка на понуди
 • Следење на пазарот и евалуација на потенцијалот за развој на нови продажни активности
 • Раководење со тимот за продажба и продажната мрежа
 • Редовно известување и водење на соодветна евиденција за текот на проектите

Квалификации:

 • Високо образование од областа на техничките науки (Машински факултет )
 • Најмалку 3 години работно искуство во продажба
 • Задолжително познавање на англиски јазик (деловна усмена и писмена комуникација
 • Работа на компјутер (MS Office пакет, AutoCAD)
 • Добри комуникациски и организациски способности
 • Способност за работа под притисок и зададени рокови
 • Способност за тимска работа;
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Прецизност и флексибилност

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: jobs@fms.com.mk, со задолжителна назнака на работното место за кое аплицирате.

 

                                                                                                                                                                                                                                                          

 

КЛИКНИ