Градежен  инженер - работа во изведба   

За компанијата: ЖИКОЛ е лидер во градењето на Вашата визија. Ние сме градежници пред сè и тоа нè разликува од другите! Градете ја вашата иднина денес. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ДГТ Жикол
  • Активен до 03.08.2021
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компанија која повеќе од 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Градежен  инженер - работа во изведба (скопски регион) - 3 извршители   

 

Потребни квалификации:

Завршено високо образование (Градежен факултет)

Со или без работно искуство - 1 извршител со мин.3 години работно искуство

Познавање за законска и подзаконска регулатива од областа на градежништвото

Познавање на англиски јазик

Активно познавање на компјутерско работење

Возачка дозвола Б категорија

 

Одговорност и задачи:

Раководител при изведба на објекти

Организација на работењето

Деловна коресподенција, раководење со тим, извештаи кон претпоставен

 

Личен Профил:

Организираност и одговорност

Комуникативност

Лојалност,иницијативност, темелност и позитивен став

Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе

 

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: [email protected]

тел.070/344-829