Електроинженер - Проект Менаџер

Активни огласи од Сенсор ДОО:

Електричар/Техничар

СЕНСОР ДОО Скопје има потреба за вработување на Електроинжинер - Проект Менаџер за изведба, пуштање во работа и одржување на системи за слаба струја за деловни и индустриски објекти. 

Потребно образование: ВСС Факултет за електротехника (со насока која одговара на позицијата)

Опис:

 • Изработува првична проценка на обемот на работа, распоредот и ресурсите потребни за успешно завршување на проект.
 • Координација, надзор и учество во изведба на договорените проекти.
 • Води и изготвува градежни дневници и градежни книги, месечни извештаи за проектите со кој управува.
 • Подготвува и ги кооринира набавките на потребените инсталациони материјали и опрема.
 • Координација со инвеститорот, надзорниот инженер и останатите изведувачи за време на реализација на проектот.
 • Ја представува компанијата на сите координативни проектни состаноци.
 • Изготвува изведбената проектна документација за проектите

Потребни вештини:

 • Мин. 2 годишно искуство на иста или слична позиција,
 • Активно познавање на AutoCAD, MS Office,
 • Активно познавање на технички англиски јазик,
 • Возачка дозвола Б категорија,
 • Подготвеност за тимска работа под притисок на зададени рокови

Други вештини кои би биле предност:

 • Поседување на валидна лиценца за изведба (раководител на градба) (електротехника) на градби од “А/Б” катергорија , издадена од Комора на овластени архитекти  и инженери на Р.Македонија,
 • Поседување на валидна лиценца за проектант (електротехника) на градби од “А/Б” категорија , издадена од Комора на овластени архитекти  и инженери на Р.Македонија,

Фирмата нуди:

 • Континуирано усовршување во сите области со обуки во странство (стручни, индивидулани,..)
 • Соодветна финансиска компензација
 • Динамична и интересна работна средина во проектно ориентиран тим

Кратка биографија и мотивациско писмо да се достави на:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »