Дактилографка

За компанијата: Во 1993 година, Благој Панов, со претприемничка идеа за тоа време, основа компанија која го означи почетокот на една нова епоха во чистењето и одржувањето на различни типови на објекти. Идеја која им овозможува... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 11 месеци
  • Бапал
  • Активен до 26.01.2023
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје
  • Веб: bapal.com.mk/
  • Facebook: bapal.higiena

Активни огласи од Бапал:

Хигиеничари - Супервизор

Бараме  Дактилографка

Карактеристики кои нашиот идеален кандидат треба да ги поседува:

Проактивна, вредна и енергична личност;
Одговорност и посветеност кон работата;
Педантност во работата;
Тимски играч и колегијалност;
Личност која со ентузијазам ќе ги учи и применува работните задачи;
Лојалност и чесност;
Брзина и ефикасност во вршење на работните задачи.

Потребни квалификации:

Мин. ССС;
Работа Excel i Word

Доколку станете наш вработен добивате:

Работа во пријатна работна атмосфера и одличен тим;
Редовна исплата.

Тел за контакт: 072/303-864   02 3081 201

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »