Аниматор

  • Објавен пред 2 недели
  • Киносенс
  • Активен до 28.09.2021
  • Позиција: Видео/продукција
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Киносенс:

Помошник во кујна

Киносенс има потреба да го дополни својот тим за позиција Аниматор во Игротека PlayGround и Киносенс 7D  во трговскиот центар Веро Џамбо-Скопје.

За предност ќе се смета вашата желба за работа, шармот, ведриот и позитивен пристап со деца.

Испратете кратка биографија на емаил: [најави се за да го видиш е-маилот]
Подетални информации може да добиете на www.7d.mk