Автомеханичар

За компанијата: СЕРВИС И АВТО САЛОН - ЦИЛАЗ ДООЕЛ повеќе за компанијата »
  • Работа во сервис.
  • Поправка на моторни возила.
  • Динамична работа со можност за усовршување на професионален план, како и одлични услови за работа.
  • Со работно искуство.
  • Средна стручна спрема.
  • Познавање на англиски јазик и работа со компјутер пожелно но не и задолжително.

Контакт броеви:02/2442-451 - 071853133 - 070227482

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »