Фејсбук администратор

 • Објавен пред 3 месеци
 • Тритекс Трејд
 • Активен до 14.03.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Прилеп

(преземи го огласот во Word)

Фејсбук администратор – ПРИЛЕП

 •  Објавен на:27.02.2019
 •  Тритекс Трејд ДОО Прилеп
 •  Активен до: 14.03.2019
 •  Позиција: Интернет администратор
 •  Локација: Прилеп

Реномираната компанија ТРИТЕКС ТРЕЈД од Прилеп има потреба од:

 

Фејсбук администратор – Прилеп

Kвaлификации:

 • Високо образование;
 • Познавања од областа на компјутерски алатки: Photoshop, Windows, MS Office.
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност (пишување и комуникација);

 

Опис на работни задачи:

 

 • Фотографирање на производи;
 • Организација на фотосесии за Тритекс колекциите: избор на модели, избор на артикли, договарање термини, селекција на фотографии, обработка на форографиите во photoshop;
 • Раководење на интернет продавницата: примање на порачки;
 • Комуникација со купувачи и насочување, евиденција на нарачки и проследување;
 • Обработка на банери и албуми за фан страните на Тритекс;
 • Уредување и одржување на фан страните на Тритекс  на facebook, pinterest, Instagram  и youtube
 • Соработка и консултации со дизајн

 

Работно искуство: Кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.

 

Други квалификации:

 

Поседување на добри комуникациски способности, изразита креативност, доверливост, тимски дух, одговорност и  спремност за долгорочна соработка.

Вашите професионални биографии, испратете ги на следниот маил: hr@triteks.com

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.

КЛИКНИ