Компанија Велкоски: Магационер

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 16.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ОПИС:

Компанија Велкоски ДОО Скопје, има потреба од 1 извршител - магационер, во деловниот објект на Компанија Велкоски ДОО Скопје, на ул. Борис Трајковски бр. 212 (поранешна ул. Првомајска спроти 1-ва капија на ОХИС) Општина Кисела Водa.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Претходно работно искуство во магацинско работење (прием, контрола и издавање на стокаградежни материјали)

Е-ПОШТА: a.aceski@veloffice.com.mk

КЛИКНИ