Лепач на плакати/ плакатер

  • Објавен пред 6 месеци
  • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
  • Активен до 11.08.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија, POLYESTERDAY, со брзо темпо го продолжува својот раст. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

Распишуваме оглас за слободна позиција за работното место: 

 

Лепач на плакати/ Плакатер

 

Потребни квалификации:

  • Познавање на работа со лепење на плакати и монтирање на рекламни површини (мегалајти),
  • Поседување на возачка дозвола Б категорија,
  • Претходно работно искуство во иста или слична област, како и
  • Познавање на работа со електирка и браварија ќе се смета за предност.

 

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на email адресата: logistika@polyesterday.com.mk

Избраните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Телефон: 02 321 77 00

Веб сајт: www.print.mk

КЛИКНИ