СЕРВИСЕР за принтери, фотокопири и мултифункциски системи

  • Објавен пред 9 месеци
  • Абикс
  • Активен до 13.10.2017
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Абикс дооел од Скопје е Авторизиран Канон продажен и сервисен партнер за територијата на Р. Македонија. Поради зголемен обем на работа, сервисниот оддел има потреба од нови вработувања, т.е. СЕРВИСЕР за принтери, фотокопири и мултифункциски системи. 

Потребни квалификации: 
- ССС или повеќе 
- Одлично познавање на англиски јазик 
- Искуство во комуникација со клиенти 
- Познавање на работа со компјутер 
- Познавање на основи на компјутерски мрежи 
- Возачка дозвола Б- категорија 

Одговорности и задачи: 
- Испорака и монтажа на апарати кај крајни корисници 
- Сервисирање на постоечки апарати со замена на делови и потрошни материјали 
- Прием и издавање на апарати во сервис 
- Одговорност за нарачка на резервни делови 
- Одговорно користење на алати 
- Одржување основен ред во работниот простпор 

Ви нудиме можност за развој и соодветна компензација на Вашиот труд. Вашите апликации испраќајте ги на canon@abix.mk 

 

КЛИКНИ