Референт за транспорт

  • Објавен пред 12 месеци
  • ГЛОБ-ТРАНС ДООЕЛ
  • Активен до 18.01.2018
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Глоб Транс, има потреба од:

 

Референт за транспорт

 

Потребни услови и квалификации:

  • Работно искуство (пожелно, но може и без),
  • Италијански јазик,
  • Познавање на втор странски јазик ќе се смета за предност,
  • Работа со компјутери.

 

Ги очекуваме Вашите апликации.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ