Менаџер/ка за логистика (со или без работно искуство)

 • Објавен пред една недела
 • Еуродоган ДООЕЛ
 • Активен до 28.07.2021
 • Позиција: Менаџер/управник/директор
 • Локација: Скопје

ЕУРОДОГАН ДООЕЛ -  МА-ТАБ ЛОГИСТИК 

МЕНАЏЕР/КА ЗА  ЛОГИСТИКА (СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО)  
Познавање од областа за маркетинг и логистика 

 • Ажурирања и евиденција на влезни и излезни фактури, книжења и други поврзани активности кои ќе бидат во координација со овластениот сметководител 
 • Подготовка на договори, одлуки, следење на целокупната правна документација на фирмата
 • ( архивирање на целокупната документација за фирмета, распределба на пошта, водење на дневна агенда на генералниот директор, набавки за потребите на фирмата, превземање на повици и утовар од страна на нашите клиенти 
 • Добри комуникациски вештини и професионалност со клиентите 
 • Систематичност, организираност, иницијативност
 • Одлично познавање на работа со MS Office Suite и Internet
 • Одлично познавање на македонскиот и англискиот јазик (усно и писмено)
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија
 • •    Проекција, организација и координирање на продажбaта 
  •    Активна комуникација со клиентите од секое ниво,
  •    Изготвување на годишни планови за продажба, организирани и проектирани на квартално ниво,

     Што добивате:

  •    Можност да работите во компанија каде ќе имате чувство на припадност, 

  •    пријатна работна атмосфера, 

  •    комплетно опремена работна средина, која ќе ви овозможи да го истакнете својот потенцијал

       При реализиран месечен таргет освен месечна плата + БОНУС 

  испратете  CV на 
  eмаил: i[email protected]

 • контакт: 071 36 36 16 

 • ул. Бутелска бр.2 приземје 3  Бутел 1 Скопје