Машински инженер

 • Објавен пред 5 месеци
 • ОЗОН
 • Активен до 07.12.2018
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Озон објавува оглас за:

Mашински инженер или машински техничар на работна позиција „Kонструктор во производство на опрема за вентилација и климатизација“

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови: 

 • Завршено ВСС,
 • Познавање Англиски јазик, (познавање на германски ќе се смета за предност),
 • Познавање на Inventor и AutoCad, за цртање во 2D и 3D,  
 • Поседување на Б категорија возачка дозвола, 
 • Работно искуство во областа на конструирање и дизајн на производи и опрема. 

Останати вештини:

 • Самоиницијативност, идеи, лојалност,
 • Посветеност, почитување и  завршување на задачите во зададените рокови, 
 • Предходни работни искуства во компании од производен карактер ќе се сметаат како голема предност.

Вашето CV испратете го користејќи емаил: vrabotuvanje@ozon.com.mk

На одбраните кандидати Озон им нуди можност за стално вработување, сигурна плата и други можности за развој. Само селектирани кандидати кои ќе ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат контактирани за интервју.

КЛИКНИ