Градежен инженер/Архитект

За компанијата: Со 7 факултети, повеќе од 40 програми за додипломски, магистерски и докторски студии и школа за англиски јазик, Меѓународниот балкански универзитет започнува со иновативни и современи пристапи во образованието засновани на универзални вредности. повеќе за компанијата »

 

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Позиција:

ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР / АРХИТЕКТ

 

Меѓународниот Балкански Универзитет има потреба од 1 (еден) Градежен Инженер / Архитект.

Главни одговорности:

 • Контрола и надзор во  извршување на градежни работи
 • Комуникација и координација со изведувачот и инвеститорот
 • Водење на проекти и учество во проектирање на градби од делокруг на струката и изработка на проекти за организација и реализација на изградба, реконструкција или одржување на градежни објекти
 • Следи прописи и законски акти од Законот за градежништво и слични закони;

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование  - Градежен Факултет;
 • Работа со компјутери, познавање на MS Office, Internet и Auto CAD
 • Да поседува минимум Б овластување за изведба
 • Документирање, изработување на понуди,градежни дневници, градежни книги и ситуации
 • Работа на терен
 • Одлично познавање на постапката за изработка на основен проект и добивање одобрение за градење
 • Поседување на возачка дозвола - Б  категорија
 • Лојалност и одговорност;
 • Кандидатот треба да биде комуникативнен и прилагодлив, подготвен за тимска работа во динамична работна атмосфера;

 

Личен профил:

 • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок;
 • Да го надградува своето знаење и вештина во сферата на стручната свера;
 • Професионален однос кон работата;
 • Одговорност и способност за организација;
 • Дискреција и доверливост;
 • Да обезбеди транспарентна комуникација со колегите и сите засегнати страни во компанијата
 • Ефективно да соработува со другите колеги за заеднички цели и за одржување на позитивна и доверлива работна средина;
 • Предлага и иницира нови идеи и активности;
 • Позитивно и ефективно да се прилагодува на промената на околностите;

Позицијата подразбира работа од Понеделник до Петок, со работно време од 08:00 до 16:00 часот, 40 часа неделно.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми можат да аплицираат со биографија (CV) и писмо за препорака на следната емаил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Само апликантите кои ќе влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани за интервју.

Крајниот датум за аплицирање е: 25.11.2022

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »