Менаџер за развој

ЕВРОТИП спортските обложувалници на пазарот на игри на среќа работи од 2015 година како најнов македонски бренд и како таква за релативно краткиот период во кој е на пазарот има бележи огромен пораст со отворени над 80 уплатно исплатни места, има 400 вработени и аспирации за понатамошно ширење на пазарот.

Моментално Евротип има потреба од вработување на МЕНАЏЕР ЗА РАЗВОЈ И МАРКЕТИНГ 

Услови :

Завршено високо образование - Економски факултет - насока маркетинг и менаџмент
Одлично познавање на работа со компјутер
Одговорност , лојалност, професионалност
Совесност, самодисциплираност, прилагодливост, 
Флксибилност, иновативност, комуникативност
Насочен кон тимска работа и способност за самостојна работа

Сите заинтересирани кандидати кои сакаат да бидат дел од развојниот тим на спорстките обложувалници ЕВРОТИП, чија основна цел е да ги подигне стандардите на спорсткото обложување во Македонија  да испрата CV со своите контакт информации на klubsport77@gmail.com.

Краен рок за поднесување на понудите е 30.09.2017 година

КЛИКНИ