Административен работник

  • Објавен пред 12 месеци
  • Аверс Компани
  • Активен до 11.12.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Аверс Компани:

Работник во Производство

Оглас за работно место:

 

Административен работник.

 

Потребно е искуство во:

  • административно работење, 
  • добро познавање на Ексел и Ворд,
  • вклучена обука во специјализиран софтвер за финансиско и сметководствено работење.
  • кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола.

 

Повеќе информации за компанијата на www.avers.mk  

Контакт и CV на адреса: za.rabotno.mesto@gmail.com

КЛИКНИ