Касиери

За компанијата: КАМ доо е основан во Скопје во 1999 година, како трговско претпријатие кое започна со само еден маркет во Градскиот трговски центар. Називот КАМ е скратеница од презимето на основачот Гоце Камчев. КАМ... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Кам ДОО Скопје
 • Активен до 19.01.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

КАМ ДОО е најголем синџир на маркети во Македонија кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојно ниски цени. Присутни сме во три земји со повеќе од 90 продавници, а успехот на компанијата го обезбедуваат 1.100 вработени кои посветено и професионално ја извршуваат својата работа.

 

КАСИЕРИ

 

Потребни квалификации:

 

 • Завршено средно образование
 • Пожелно предходно работно искуство на иста позиција
 • Работно познавање на компјутери

 

Личен профил:

 

 • Љубезен и професионален однос кон потрошувачите
 • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Динамичност, желба за работа и тимски дух

 

Ние нудиме:

 

 • Основна плата во договор за работа 15.500 денари + максимален бонус од 2.900 ден. кој зависи од успешност во извршувањето на работните задачи.
 • Само кај нас дополнително се исплаќа за сите изработени прекувремени часови, работа во недела, работа на празник и работа во сабота повеќе од законските прописи
 • Пријатна работна атмосфера
 • Регрес и платен одмор согласно Законсите нормативи

 

Молбите со наведено завршено образование, работно искуство и контакт телефон да се испратат на следната адреса:  

 

КАМ ДОО

Персонален оддел

ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје

 

Или на E-mail: [email protected]

 

Апликации за работа можете да испратите и преку нашата нова интернет страница

 

web: www.kam.com.mk

 

Рокот за пријавување е до 19.01.2021 година