Такси возачи (реон Илинден)

 • Објавен пред 9 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 21.07.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш клиент, такси компанија, потребни се:

Такси возачи (реон Илинден)

 

ЗАДАЧИ:

 • Транспорт на патници на територија на Р. Македонија

 • Давање дневен извештај за возење

 • Водење грижа за возилото

 

БАРАМЕ:

 • Возраст над 20 години

 • 2 години претходно возачко искуство со возило од Б категорија

 • Уредна и флексибилна личност

 • Пожелно е познавање на странски јазици (но, не е неопходно)

 • Прекувремена работа (по потреба и се плаќа)

 • Службеното возило не е обезбедено

 

ПОНУДА:

 • Почнувате веднаш со работа

 • Обука за такси превоз во ток од 3 до 5 денови

 • Договор на 3 месеци со можност за продолжување

 • Работно време во смени

 • 20 денови годишен одмор

 • Нето плата од 13.000 до 15.000 денари

 • Месечни бонуси и стимуланси

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ