ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР (СПЕЦИЈАЛИСТ) ВО ВЕЛЕС (М/Ж)

Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија главна дејност е дистрибуција на електрична енергија во Република Македонија. Компанијата е дел од EVN групацијата.

КАРИЕРА ВО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

 

За потребите на Корисничкиот Енерго Центар Велес во Група 1, бараме:

ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР (СПЕЦИЈАЛИСТ) ВО ВЕЛЕС (М/Ж)

 

Работни задачи:

 • Обработка на барања и поплаки од корисниците,
 • Планирање и проектирање на електроенергетски објекти,
 • Контрола и надзор на изградба/пуштање во работа на електро-енергетски објекти и приклучоци на корисниците,
 • Прием, обработка, чување и средување на документација,
 • Контрола на приклучоци и мерни места.

 

Потребни квалификации:

 • Електро-технички факултет - Енергетика,
 • Познавање и користење на MS Office,
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета како предност,
 • Способност за работа во рокови,
 • Возачка дозвола,
 • Исполнителност и одговорност,
 • Флексибилност,
 • Тимска работа.

 

Испратете ја Вашата куса биографија и мотивационо писмо на jobs.elektrodistribucija@evn.mk најдоцна до 12.12.2019.

 

Напомена: Доколку сакате Вашите податоци да бидат зачувани во нашата база на податоци согласно Законот за заштита на лични податоци, покрај биографијата и мотивациското писмо треба да испратите и изјава за дозвола за користење на лични податоци за потребите за вработување.

 

Електродистрибуција е компанија која нуди еднакви можности и правичен третман при вработување на сите лица без оглед на нивната раса, пол, религија, национална припадност, вид на попреченост или политичка припадност.

КЛИКНИ