Бараме креативна особа за работа во дуќан за балони и роденденски декорации

  • Објавен пред 6 дена
  • Балон Твистер
  • Активен до 17.08.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Бaлон Твистер бара девојка за работа во продавница за продажба на балони и секако друг вид на роденденски акцесорис. Продавницата се наоѓа во Тафталиџе 2. Доколку сте заинтересирани за забавна и креативна работа може да аплицирате на е-mail: balontvister@gmail.com. 

КЛИКНИ