Машински инженер за проектирање и изведба на термотехнички инсталации

За компанијата: Kратер ДООЕЛ Увоз – Извоз Илинден успешна компанија која повеќе од 30 години е лидер во областа на термо техничките и хидротехничките инсталации која поседува комплетна опрема за инсталација (монтажа)... повеќе за компанијата »

Активни огласи од КРАТЕР ДООЕЛ увоз извоз Илинден:

Електро инженер

MAШИНСКИ ИНЖЕНЕР

 

Потребни квалификации, вештини и искуство:

  • ВСС – Машински инженер
  • Одлично познавање на англиски јазик (чита, пишува, говори);
  • Одлично познавање на MS Office;
  • Одлично познавање и работа со графички софтвер AutoCAD, MEP 3D,
  • Пожелно да има лиценца А или Б за изведба
  • Предност ќе имаат кандидатите што имаат работно искуство.

 

 Работата се извршува од 07:30 до 15:30 часот. Основната нето плата за работното место е во рамките од 30.000 до 50.000 денари, во зависност од работното искуство. Вработувањето е на определено време до 6 (шест) месеци, со можност за продолжување на неопределено време.

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: [email protected].

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани..