АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, лиценцирана компанија која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид.

 

АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

 

Одговорности и задачи:

 • Организира административни, финансиски и организациски задачи при работењето,
 • Прием и проследување на повици, прием на нарачки, проследување на документи,
 • Деловна коресподенција,
 • Прием и пречекување на клиенти,
 • Водење на деловодна книга, архивирање на документи и подготовка на извештаи,
 • Набавка на канцелариски материјали,
 • Останата административна поддршка.

 

Потребни квалификации:

 • Високо образование,
 • Претходно работно искуство во администрација ќе се смета за предност,
 • Активно познавање на англиски јазик (усна и писмена комуникација),
 • Развиени компјутерски вештини и познавање на MS Office програмите.

 

Личен профил:

 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет,
 • Самоиницијативен, снаодлив и тимски работник,
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини,
 • Аналитички способности, упорни и енергични,
 • Амбициозност и мотивираност, со желба за континуирана надградба,
 • Професионален и позитивен однос,
 • Љубезност и учтивост,
 • Способност за самостојна и тимска работа, и работа под притисок.

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: jobs@fms.com.mk, со задолжителна назнака на работното место за кое аплицирате.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

 

КЛИКНИ