Раководител за маркет - Ѓорче Петров / Скопје

 • Објавен пред еден месец
 • Kipper
 • Активен до 12.11.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Për shkak të zgjerimit të tregut kompania ka nevojë për:

Udhëheqës marketi

Kualifikmet e nevojshme:

 • Shkollim I larte profesional – e dëshirueshme
 • Më së paku 1 vjet përvoje pune në pozita udhëheqëse të ndërlidhura me sektorin e shitjes
 • Njohuri të MC Ofice Paketës dhe PDA pajisjeve
 • Ndjesi të lartë e të zhvilluar për koordinim të harxhimeve, etike pune të lartë profesionale, I vetëdijjshëm për politikat dhe proceset e kompanise.

Përshkrimi I punës:

 • I angazhuar për shërbim të mirfilltë  të klientëve, t’I përmbush qëllimet për shitje dhe profit, dhe në mënyrë efikase të menaxhoj puntorët.
 • I njohur me iniciativat dhe implementim të të njejtave (aksione, poster dhe të ngjajshme)
 • Planifikojë plan ditor për të punsuarit dhe të mbajë mbledhje në fillim të ditës ku do të ndajë dhe delegoj detyrat e puntorëve për të arrit qëllimet e parapara
 • I njohur me artikujt e rri ( vendosja e tyre nën kornizat e kategorisë së cilës I takojn ose me udhëzime nga drrejtoria)
 • Motivon dhe inspiron ekipen për të arritur qëllimet e marketit dhe zgjedh të gjitha problemet.

Profili personal:

 • Aftësi komunkative – mirsjellje dhe profesionalizëm kundrejt klientëve
 • Fleksibiltet në rast ndryshimit të kushteve është I patjetërsueshëm.
 • I përgjegjshëm ndaj detyrave të dhëna dhe lojal
 • Aftësi për diskutim dhe ndikim tek të punsuarit duke përdor sjellje dhe aftësi diplomatike]

Paketa e beneficioneve do te ju komunkohet kandidateve te sukseshem ne interviste.

Nëse dëshironi të punësoheni në një pozitë lojale dhe profesionale, keni motiv dhe kërkoni sukses, dërgoni biografinë tuaj (CV) në email adresën e mëposhtme:

career@kipper.mk

plotësoni formular në adresën

kipper.mk/kariera/

ose plotësoni formular në ndonjëren prej marketeve tona.

КЛИКНИ