Мрежен инженер

За компанијата: СофтНЕТ е регионален давател на телекомуникациски услуги во приватна сопственост основан во 1996 година. Следејќи ја својата политика на ширење во Југоисточна Европа, СофтНЕТ ја изгради најнапредната IP... повеќе за компанијата »

Регионалниот телекомуникациски оператор СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ Скопје за своите потреби распишува оглас за прием на работно место: „Мрежен инженер"

Потребни квалификации:

  • Завршено високо образование се смета за предност,
  • Минимум  2 или повеќе години работно искуство во телекомуникации или ИТ сектор,
  • Конфигурација на мрежна опрема Cisco свичеви и рутери, задолжителна обврска,
  • Cisco CCNA дополнителна предност,
  • Задолжителна Возачка дозвола Б категорија,
  • Самоиницијативна, лојална, доверлива и мотивирана личност.

Нудиме:

  • Работа во меѓународна компанија
  • Можност за напредување и обука
  • Реална и фер надокнада

Испрaтете CV следниот емаил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »