Асистент во сектор финансии

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • ЕСИ
 • Активен до 29.10.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Агенцијата ЕСИ за свои интерни потреби, објавува оглас за позиција:

АСИСТЕНТ ВО СЕКТОР ФИНАНСИИ

Опис на работни задачи:

 • Подготовка на плати
 • Изработка на фактури
 • Примање влезни и излезни фактури и нивна евиденција
 • Префактурирање на трошоци, ликвидирање на фактури
 • Подготовка на статистички извештаи

Бараме:

 • Високо образование – Економски факултет
 • Со или без работно искуство
 • Познавање на Англиски Јазик
 • Одлично познавање на работа со компјутери (МS Office-Excel)
 • Работа со сметководствени програми

Понуда:

 • Работа на полно работно време од 08:00 до 16:00
 • Обезбедена обука
 • Динамична работна средина
 • Фер и коректно плаќање

Своите биографии испратeте ги на [најави се за да го видиш е-маилот] и наведете ја позицијата за која аплицирате или аплицирајте директно на www.esi.mk .

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
  [најави се за да го видиш е-маилот] , www.esi.mk