Оператори за уплатно место во Битола

За компанијата: GOLD Slot Club ви нуди најголем број на џек-пот добивки со најбрзо полнење. Ги содржат најновите типови апарати на Merkur, IGT, EGT, Casino Tehnology, Aristocrat, Novomatic и Apex, а во нив ќе ги најдете... повеќе за компанијата »

Потребни Квалификации

Завршено ССС или ВСС

Познавање на Англиски јазик

Познавање на работа со компјутер

Одговорна чесна посветена личност способна за индивидуална и тимска работа со развиени комуникациски вештини.

Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса :  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »