Хонорарна работа на проекти

Активни огласи од СГП Сортинг Гроуп ДООЕЛ:

Оператор - Кичево, Македонски Брод

СГП како оутсорсинг компанија со долгогодишно искуство и соработка со автомобилската индустрија има потреба од хонорарни работници за реализација на краткотрајни проекти на клиентот.

Идеални кандидати се студенти и млади вработени лица на кои им треба дополнителна месечна заработувачка.

Работата се изведува на локации од клиентот (не е работа од дома)!

Локација: Скопје, Велес, Кавадарци, Куманово,Битола, Прилеп.

Доколку сте заинтересирани за повеќе детали контактирајте не со испраќање на ваша кратка биографија и контакт телефон на [најави се за да го видиш е-маилот] .

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »