Content writer

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ЕСИ
 • Активен до 24.07.2021
 • Позиција: Социјални медиуми (администратор)
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш реномиран клиент, што се занимава во дејноста на дигиталниот маркетинг на македонски и странски пазар, бараме:

Content Writer (реон - Скопје)

ЗАДАЧИ:

 • Пишување на содржина за потребите на наши клиенти
 • Kреирање на блог постови, контент за социјални медиуми и слично
 • Координација на дневни активности
 • Соработка и комуникација со клиенти
 • Одржува професионални и етички стандарди во однос на приватноста и доверливоста на информациите.

БАРАМЕ:

 • Со минимум 3 години работно искуство
 • Добри презентирачки вештини
 • Одлично познавање на Word, Excel и Outlook
 • Одлично познавање на англиски јазик

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТОТ:

 • Самомотивирана личност
 • Креативна и перфекционистички настроена личност
 • Одлична способност за комуникација
 • Голем ентузијазам за тимска работа
 • Организирано и одговорно лице
 • Лице кое е амбициозно, подготвено за работа, учење и напредување
 • Силна иницијатива и способност за реализирање на идеи во реалност
 • Способност за лидерство
 • Способност за ефикасно работење под притисок

НУДИМЕ:

 • Определено вработување со можност за неопределено
 • Платата е по договор, во зависност од искуството
 • Работно време 08:30 – 16:30ч, 40 часа неделно
 • Годишен одмор според закон за работни односи
 • Други додатоци на плата: стимуланси и бонуси

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на [email protected] и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[email protected]www.esi.mk