Оператор во кол-центар

Плата од 30.000 ден. до 40.000 ден.

Фирма ВЕЗУВ МК ДООЕЛ Скооје објавува конкурс за следното работно место:

Наслов на работно место: Оператор во кол-центар

Регион: Скопје

Потребни услови за работно место:

  • Со или без работно искуство;
  • Познавање и користење на Интернет;

Главни задачи и одговорности:

  • Разговор со клиенти;
  • Упатување на клинети со наши услуги и промоции;
  • Укажување на техничка помош;

Сите апликации од Вашето CV испратете ги на меил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Контакт телефон 070 300 888

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »