Техничка подршка

  • Објавен пред 7 месеци
  • HELIOS Македонија
  • Активен до 15.02.2019
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Поради зголемување на обемот на работа, компанијата ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА има потреба од нови соработници на следната работна позиција:

 

ТЕХНИЧКА ПОДРШКА

 

Потребни квалификации:

·         Високо образование – ВСС (хемиски,градежен,технолошки инжењер)

·         Одлично познавање на основен Microsоft Office пакет (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)

·         Знање на англиски јазик

·         Возачка дозвола „Б“ категорија - активен возач

 

Задачи и одговорности:

·         Планирање и организирање на продажни активности и презентации, изготвување извештаи и унапредување на продажбата и техничка поддршка на пазарот

·         Посети и комуницирање на постоечки клиенти и изнаоѓање на нови клиенти

·         Следење и грижа за наплата на побарувања

·         Изготвување комерцијални понуди, технологии, договори, техничка и тендерска документација

 

Личен профил:

·         Одговорна и лојална личност

·         Комуникативност и презентациски вештини

·         Самоиницијативност при извршување на работните задачи

·         Способност за индивидуална и тимска работа

 

 

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, Ве молиме да ја доставите   вашата професионална биографија – CV, на e-mail адреса hr@heliosmk.com, најдоцна до 15.02.2019 год. Избор на пријавените кандидати ќе се изврши во рок од 45/90/120 дена по истекот на рокот за пријавување во зависност од бројот на пријавените кандидати доколку ги исполнуваат наведените услови во огласот.

КЛИКНИ