Работник за сито печатење

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
  • Активен до 25.04.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија, POLYESTERDAY, со брзо темпо го продолжува својот раст. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

 

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

 

Распишуваме оглас за слободнa позициja за работното место 

 

Работник за печатење на сито

 

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

                   

  •            Претходно работно искуство од минимум 3 години.
  • Познавање на процесот на развивање на сита.
  • Познавање на материјали за сито печатење и начин на нивна употреба.
  • Одговорност, лојалност и способност за тимска работа
  • Подготвен за работа во динамична атмосфера

 Почетна плата до 24.000 денари (во зависност од степенот на познавање на процесот).

 

 Сите заинтересирани кандидати да испратат своја кратка биографија CV на milan@polyesterday.com.mk

 

       Избраните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

 

       Телефон: 02 321 77 00       Веб сајт: www.print.mk 

КЛИКНИ