Генерален Директор и Комерцијалисти

  • Објавен пред 11 месеци
  • STYLOS DOOEL SKOPJE
  • Активен до 01.05.2018
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Генерален Директор 

Поседување на универзитетска диплома по можност од економска струка или менаџмент

Познавање на еден странски јазик 

Предност ќе се смета доколку има мин. 5 години работно искуство во областа на трговија и продажба

Комуникациски и менаџерски способности

Возачка Дозвола

Останатите услови ќе се прецизираат по остварен контакт/интервју

Комерцијалисти 

Средно/Високо образование

Предност ќе се смета работно искуство во областа на трговија и продажба

Комуникациски вештини

Возачка Дозвола

Останатите услови ќе се прецизираат по остварен контакт/интервју

 

Контактот се остварува исклучиво преку:

kabinet@stylos.rs

Контакт Лице: Наталија Павиќ

КЛИКНИ