Административно лице ( реон Илинден - Скопје )

 • Објавен пред 11 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 16.01.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕСИ:

Помошници во продавница

За потребите на наш клиент кој се занимава со сервис на тахографи, бараме:

 

Административно лице ( реон Илинден - Скопје ) 

 

ЗАДАЧИ:

 • Издавање на налози
 • Примање на нарачки

БАРАМЕ:

 • Завршено средно образование (ССС),
 • Познавање на компјутери
 • Со и без работно искуство
 • Одговорност, лојалност, педантност

ПОНУДА:

 • Договор на определено, со можност за неопределено време.
 • Работно време од 08:00 – 16:00
 • Почетна нето плата 18.000 денари

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.m

КЛИКНИ