финансии / администрација

  • Објавен пред 4 месеци
  • b2 solution
  • Активен до 27.08.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Б2 Солутион компанија која се бави со уредување на канцелариски простори.  http://b2.com.mk/about/

За својот финансиско-административен департмент има потреба од млада амбициозна личност, која сака да напредува и усвојува нови светски знаења . Платите во компанијата го надминуваат македонскиот просек и наш интерес е да вработените стигнат до високи примања кои зависат од ангажманот и резултатие кои се постигнуваат во текот на работата.

Како компанија сме ориентирани кон луѓе со работни, менатални и морални квалитети, формалното образование е важно но не мора да биде пресудно. Кандидатите е неопходно да добро работат на компјутер Microsoft office, како и да се во можност да остварат основна комуникација на Англиски јазик.

CV-ата од заинтересираните кандидати ги очекуваме  на office@b2.com.mk

КЛИКНИ