Електроинженери

За компанијата: Нашата компанија КМГ ЕОЛ КВАЗАР ДООЕЛ СКОПЈЕ е основана во 2007 година со цел да дизајнира и понуди решенија за заштеда на електричната енергија со помош на иновативни соларни производи кои покрај заштедата... повеќе за компанијата »

ОГЛАС за вработување на 2 лица – Електроинженери.

Компанијата за проектирање и изведба на фотоволтаични централи и системи КМГ ЕОЛ КВАЗАР - Скопје има потреба од вработување на двајца електроинженери.

КВАЛИФИКАЦИИ:

 • ВСС - Електро инженер
 • Овластување за изведба 
 • Овластување за проектирање 
 • Познавање и искуство на иста или слична позиција 
 • Активно познавање на AutoCAD, MS Office
 • Активно познавање на технички англиски јазик
 • Поседување возачка дозвола од Б категорија
 • Способност за динамична и тимска работа

ЛИЧНИ СПОСОБНОСТИ:

 • Аналитички, комуникациски и организациски способности,
 • Ефективност и ефикасност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Посветеност, мотивираност, иницијативност
 • Подготвеност за учење и личен развој

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а поседувате квалификации, вештини и искуство за успешно извршување на работните задачи, испратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]  со задолжителна назнака: „Апликација за Електроинженер”.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »